Kupi Dobru torbu

Dobru torbu su do sada kupili

UNICEF je vodeća svetska organizacija prisutna u 155 zemalja, koja u saradnji sa državnim, civilnim i privatnim sektorom pomaže promociju, zaštitu i ostvarenje prava dece i mladih.

The Best in Heritage je međunarodna godišnja konferencija koja se održava u Dubrovniku sa ciljem promocije najboljih praksi iz sektora baštine, konzervatorstva i muzeja.

Udruženje građana za demokratiju i građansko obrazovanje.

Međunarodna neprofitna organizacija posvećena unapređenju nanomedicine.

Udruženje građanki čija je misija osnaživanje i organizovanje žena iz marginalizovanih društvenih grupa.

Deo Erste grupe, jedne od najvećih kompanija za pružanje finansijskih usluga u srednjoj i istočnoj Evropi.

Savez gradova i opština Republike Srbije koji podržava razvoj i unapređenje lokalne samouprave kroz zajedničko delovanje članstva.

Prva koalicija društveno odgovornih kompanija u Srbiji, ustanovljena s misijom da stimuliše razvoj društveno odgovornog poslovanja.

Grupa ljudi okupljenih oko ideje stvaranja i razvoja koncepta kreativnog društva.

Organizacija koja kroz programe Inicijativa javnog zagovaranja građanskog društva i Građansko društvo za budućnost podržava organizacije građanskog društva da delotvornije ostvare uticaj na zajednicu u kojoj žive. Programe finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

IT kompanija koja se bavi razvojem kompjuterskih igara, prepoznata kao jedna od 25 najperspektivnijih i najbrže rastućih tech firmi u Evropi.