Kupi Dobru torbu

2 u 1

drobra torba

Estetski i funkcionalno

Dobra torba se izdvaja od prozivoda slične namene. Jedinstvenom je čine ručna izrada i mogućnost da jednu torbu koristite na više načina, jednostavnim rasklapanjem i sklapanjem torbe.

Sklopljena Dobra torba je dimenzija 40 x 27 cm. U nju možete spakovati materijale, dokumenta ili knjige veličine A3 - A5 formata što je čini idealnom torbom za konferencije i seminare, dovoljno je jaka da se u njoj nosi Laptop, a sa svojim pregradama pogodna je i kao torba za svaki dan.

Rasklopljena Dobra torba je dimenzija 40 x 50 cm. Otkopčavanjem rajsfešlusa do kraja i protresanjem torbe, Dobra torba postaje velika torba zgodna za kupovinu namirnica, odlazak na trening i za sve one prilike u kojima je uvek potrebna veća torba.
dobra torba
 

Specifikacije:

- Dimenzije:

  • Sklopljena torba - 40 x 27 cm
  • Rasklopljena torba - 40 x 50 cm

- Ameriken platno 130gr/m2

- Multifunkcionalna - jednu torbu možete koristiti na više načina, jednostavnim sklapanjem i rasklapanjem torbe

- Izdržljiva

- Podesiva ručka

- Moderan dizajn

- Hand made

- Izrađena od 95% prirodnih materijala

 

Dobra torba dizajn:

Dizajnerski, Dobra torba je čedo Dizajn inkubatora NOVA ISKRA, nezavisne platforme za profesionalni razvoj i afirmaciju mladih kreativaca u domenu industrijskog i grafičkog dizajna, arhitekture, ilustracije i grafičkih komunikacija.

Dobru torbu dizjanirali su: Zorana Stojanović, Marko Ćerketa i Bojan Jovanović.
Zorana Stojanović: "Još jednom sam se uverila da su jednostavni komadi ujedno i najkompleksniji za osmišljavanje, upravo zbog potrebe za spajanjem čistih formi i osnovne funkcionalnosti.."

Marko Ćerketa: "Mislim da je Dobra torba veoma uspešan i značajan projekat za sve nas koji smo u njemu učestvovali."

Bojan Jovanović: "Za mene je dragoceno to što Dobra torba znači veliku podršku ženama iz udruženja koje se zajedno sa nama bore protiv “rada na traci” i masovne proizvodnje"

Preuzmi flajer